lauantai 29. kesäkuuta 2013

Pieniä näperryksiä

Tästä se lähti liikkeelle tällä kertaa. Askartelu ja muu vastaava oli jäänyt vähemmälle uusien opintojen (ja rahapulan) takia, mutta jouduttuani kuukaudeksi sairaslomalle piti opetella ottamaan rauhallisemmin. Opettelen vieläkin, mutta totesin että käsillä tekeminen voisi auttaa siinä. Pysähtymistä, keskittymistä, itsensä toteuttamista.

Ensimmäiseksi päätin tehdä pari perhosta, kun löysin jostain kaapin perältä askartelukerhosta vuosia sitten saamani perhos-paketin. Puisia vartaloita, muovisia siipiä, pieniä maalipurkkeja, helmiä ja nauhoja. Kas näin:



Samoista "perhosaineksista" ja muista laatikoista löytyneistä jutuista näpersin magneetteja (ruusu-, kissa- ja tähti-aiheiset vanhempaa tuotantoa).

Teinpä myös rintakoruja sekä korurasian.



(Korurasian lokerot tehty parista tulitikkurasiasta. Totesin myös omistavani enemmän kaulakoruja kuin muistin, niille olisi tarkoitus tehdä myöhemmin oma teline. Ai niin ja pahoittelen kuvan laatua - mm. nämä kuvat on otettu vain kännykkäkameralla, osa sentään pokkarilla kun sain sellaisen lainaa.)

Helmiaskartelua ajattelin myös taas alkaa harrastaa enemmän, se oli joskus aiemmin rentouttavaa puuhaa. Pientä muistelua siitä korvisten muodossa, sekä kokeilut kynsilakkamarmoroinnista. Ainakin nappeja sai ihan hyvin marmoroitua muutaman yrityksen jälkeen, idean löysin tästä YouTube-videosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti