perjantai 31. tammikuuta 2014

Raakasuklaa 2.0

Tein jokin aika sitten raakasuklaata uudella reseptillä, lisäsin joukkoon reippaasti uutta rakkauttani carobia! Tällä kertaa suklaat kestivät peräti kolme iltaa (myönnettäköön, että sain kyllä joka ilta apua syömisessä), siinä missä aiemmin raakasuklaani ovat riittäneet jopa kuukaudeksi. Tällä kertaa en ottanut kuvia, sillä samanlaisia sydämiä niistä tuli kuin edellisilläkin kerroilla... Plus pieni levy pähkinäsuklaata.

1 dl kookosöljyä
2 dl kaakaovoita
1 dl raakakaakaojauhetta
2 dl carob-jauhetta
2-3 rkl agavesiirappia
tilkka vaniljauutetta

kuivattua mesiangervoa
hasselpähkinärouhetta

Sulatin kookosöljyn ja kaakaovoin vesihauteessa ja sekoitin muut aineet joukkoon. Kuivatun mesiangervon lisäsin osaan suklaista muotin pohjalle, samaten hasselpähkinärouheen. Tein siis kolmenlaista suklaata samasta massasta; ns. maustamatonta, mesiangervoista ja pähkinäistä. Kaikki erittäin herkullisia versioita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti