tiistai 26. marraskuuta 2013

Joulu, joulu kohta saa...

Aika rientää kun on mukavaa, eikun... Olen tässä viime aikoina lähinnä keskittynyt stressaamaan kandidaatintutkielmasta ja muusta vastaavasta. Tästä johtuen olen myös sairastanut hiukan tavallista enemmän - keho pyytää lepäämään, minä koitan oppia kuuntelemaan. Näpertäminen on siis jäänyt tästäkin syystä vähemmälle, mutta jotain sentään on tullut tehtyä! Kandin tutkimussuunnitelmakin alkaa olla valmis, joten kohta voi hiukan hengähtää. :) (Toivottavasti.)

Joulupuuhailut ovat myös jääneet vähemmälle, mutta nyt kun vihdoin tuli pakkasta ja hiukan valkoista maahan, osaan ehkä asennoitua siihenkin paremmin! Ajan ja rahanpuutteen vuoksi päädyin siihen, että lähetän tänä vuonna vain kolme joulukorttia, ja niistäkin vain yhden tein itse.

Kortin "jäinen" tausta on tehty kelmutekniikalla. Maalasin vesivärillä paperille käyttäen paljon vettä, ja asettelin maalatun paperin päälle muovikelmua. Paperin kuivuessa kelmun rypyt jättävät kauniin kuvion jälkeensä. Tämän tekniikan kanssa voi käyttää myös kuplamuovia, jolloin taustaan tulee pyöreitä kuvioita.

Hyvää joulua viiksifanille. :')

Joululahjojakaan en ole juuri saanut aikaan, mutta näistä korviksista toiset voisivat päätyä eräälle hyvälle ystävälle... Ette muuten ikinä arvaa mitä materiaalia pikkudinot ovat! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti