tiistai 26. marraskuuta 2013

Kevyttä tonttuilua

Koska olen Erittäin Fiksu ja Kypsä Aikuinen käytin tänään rahavarani koko lailla loppuun. Ensi kuuta odotellessa... onneksi kohta on joulukuu. :)

Minne ne rahat sitten menivät? Muutamalla eurolla ostin ruokaa ja sillä on sitten kait loppuviikko pärjättävä mitä kaapeista löytyy. Ostin myös Tiimarin alesta pari muistikirjaa, joihin tulen kirjoittamaan unia ylös kun vain taas jaksan ja saan nykyisen kirjasen raapustettua täyteen. Suurin osa rahoista meni siihen, että sain päähäni ajatuksen. Että nyt on saatava Joulupuu-paketit kuntoon. Niinpä ostin muutamia lyijykyniä, kumeja, värikyniä, vesivärit... ja lahjapaperia. Suurimman osan paketteihin käärimistäni jutuista olen kyllä ostanut fiksusti silloin tällöin, muutaman euron arvosta kerrallaan. Äitini lahjoitti ison kasan vihkoja, lehtiöitä ja puuhakirjoja tätä projektia varten, joten niihin ei mennyt rahaa. Myöskin pari käyttämätöntä pussukkaa sai sisuksiinsa koruja tai hygieniatuotteita sekä yksi pehmolelu tulee pääsemään uuteen kotiin.

Kymmenen pakettia noista nyt yhteensä tuli, laatikosta löytyneet pakettikortit riittivät juuri ja juuri. Voisi tietysti vielä katsella josko jotain kivaa tulee vastaan ennen h-hetkeä, jolloin aion viedä kassillisen paketteja Koskikeskukseen... Olisi kovin mukavaa jos olisi niin paljon rahaa, että voisi lahjoittaa keräykseen myös vanhemmille lapsille tarkoitettuja lahjakortteja ym. - nyt ikähaarukka lahjapaketeilleni on 0 - 12 vuotta.

Suosittelen Joulupuu-keräystä tai muita reittejä, jos haluat ilahduttaa jotakuta, joka sitä todella tarvitsee. Ei minulla itsellänikään ole paljoa, mutta onneksi jo pienellä eleellä voi tehdä hyvää toisille. :)

Rauhaisaa joulunodotusta, ken teistä sitä nyt sitten odotteleekaan.

Kirjoittamis- ja askartelupainotteinen tavarakasa
ennen ja jälkeen paketoimisen.


PS. Tänään käytin myös ensimmäistä kertaa tekemiäni ranteenlämmittimiä ja ihan jopa yleisellä paikalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti