maanantai 8. heinäkuuta 2013

It's alive!

No ehkei sentään ihan elossa, mutta valmis, ensimmäinen neuletyöni likimain kymmeneen vuoteen! Iso hurraa-huuto minulle! Ilmeisesti myös kärsivällisyyttä on siunaantunut hiukan enemmän kuin yläasteella kun vastaavan yksinkertaisen huivin tein - tästä kun tuli kuta kuinkin minun pituiseni (~166cm).

En tosiaan ole mikään ammattimainen valokuvaaja, kamera on lainapokkari ja kuvanmuokkaukset hoidan lähinnä paintilla... Sain tosin huomata, että hyvännäköinen malli auttaa asiaan! Koitin ensin kuvailla tekelettäni kivellä, kukkapuskaan heitellen, puun oksalla... Plaah.


Sitten tajusin, että ihana osa-aikainen kämppikseni saa varmasti asusteen kuin asusteen näyttämään edustuskelpoiselta:


Mainittakoon, että lähinnä malli kyllä haukotteli ja katseli aivan muualle. Tämän kuvan jälkeen malli nousi venyttelemään, aivasti päälleni ja siirtyi toisaalle. Tylsää.

Saatanpa tulevaisuudessa koittaa kaivella harmaiden aivosolujeni seasta muistikuvia nurjista silmuikoista ja sen sellaisista, jos vaikka neuloisi joskus jotain muutakin. Tosin ensin taitaa listalla olla toinen vastaava huivi samasta langasta, kun minulta sellaista toivottiin - taisi olla eka kerta kun kukaan minulta haluaa käsitöitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti