tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ruusukkeiden viemää

Olen varastoinut ihanien nappien lisäksi aika monenlaisia erivärisiä nauhoja ja miettinyt mitä niistä tekisin. Aiemmassa postauksessa olikin kuva parista nappikorusta, sen lisäksi päätin kokeilla napeista ja nauhoista ruusukkeiden tekemistä ja kuinkas kävikään... innostuin.


Näitäkin oli hauska tehdä, vaikka täytyy kyllä sanoa, että sormet olivat aika kovilla. Paksummasta nauhasta tehdessä itse asiassa katkaisin pari pienempää neulaa kun väkisin tungin niitä kangaskerrosten läpi... Sitkeällä lempeydellä ja pihtien avulla sain nämä kuitenkin aikaan. Takapuolille on ommeltu pienet hakaneulat, joilla ruusukkeet saa kiinni takkiin, laukkuun tmv.

Olisi kiva keksiä muitakin ideoita napeista ja nauhoista - varsinkin kun innostuin juuri tilaamaan netistä uusia nappeja! Myös nappien päällystäminen itse, mieleisillään kankailla, olisi kiintoisa kokeilu. Ainakin nämä ruusukkeet aion pitää mielessä.




http://www.lovehobbycraft.com/learning-center/a-how-to-make-ribbon-headbands-of-a-bow-325.html

edit 5.8.2013
Lisäänpä talteen linkin, jonka takana on paljon erilaisia rusetteja! Tämäkin sivusto on englanninkielinen, mutta rusetteihin ei ole sen kummempia sanallisia ohjeita, joten vähemmälläkin kielitaidolla pärjää. Osasta on vain yksi kuva, useammista ainakin pari kuvaa, joista saa paremman käsityksen miten rusetit tehdään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti