sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Conin huumaa

Eilen ja tänään vietin aikaa Tampere-talon vilskeessä erilaisten animehahmojen ynnä muiden öttiäisten seassa. Kyseessä oli siis tietenkin Tracon 8, jossa kävin mm. kuuntelemassa pari konserttia ja hieman muuta ohjelmaa. Riku Niemelän The Legend of Zelda-pianokonsertti oli vähintään yhtä hyvä kuin viime vuonnakin!

Kiertelin pariin otteeseen myös taidekujalla ja myyntipöytäsalissa - ah mitä ihanuuksia. Tänä vuonna ostin vain kankaisen maneki-nekon ja pienen muovisen kännykkäkorun/koristeen. Valitsin musta-punaisen maneki-nekon luettuani värien merkityksistä; musta poistaa huonoa onnea ja punainen puolestaan poistaa huonoa onnea ja sairautta. Tämän hetkisessä elämäntilanteessa nuo ominaisuudet kuulostavat vallan mainioilta. :) Ostamani This is my design-koriste oli tällä kertaa ainoa ostamani fan art-tuote, joku ehkä tunnistaakin sen liittyvän Hannibal tv-sarjaan.


Sain tuolla reissulla myös paljon hyviä ideoita ja näin aivan mahtavia koruja ja koristeita, jotka koitan pitää mielessä inspiraation lähteinä! Valitettavasti piirustulahjani eivät riitä taidekujan veroisiin tekeleisiin, mutta esimerkiksi vaahtokarkki-korvikset ja pienet viuhkat koristeet saivat aivoni raksuttamaan. Monet erilaiset muovaillut karkki- ja hedelmä-korut saivat myös veden kielelle. Harmillista etten tullut ajatelleeksi noiden kaikkien ihanuuksien kuvaamista.

Ehkä ensi vuonna, sillä minut varmasti löytää kiertelmässä myös tulevassa Tracon 9-tapahtumassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti