tiistai 3. syyskuuta 2013

Jos metsään haluat mennä nyt...

Oikeastaan vietin juuri viimeiset pari viikkoa metsässä, vuokramökillä kuuden tunnin ajomatkan päässä. Ei juoksevaa vettä, sähköä tai muita hienouksia - ihanaa! Täytyy sanoa, että en kyllä kaivannut edes nettiä ja onkin vähän harmillista miten paljon heti kotiin palattua on taas tullut tehtyä asioita tietokoneella sen sijaan, että olisi vaikka lukenut kirjaa. Kohta jatkuvat taas opinnotkin, joten täytyy pikkuhiljaa koittaa päästä kiinni arkirytmeistä.

DIY-hommat ovat siis olleet koko lailla stopissa viime aikoina, ellei lasketa esimerkiksi halkojen hakkaamista itse. ;) Tai no, odotti minua kotona Peikonpojalta tilaamani napit ja nauhat, joista yhtä nauhaa käytin jo pätkän uuden kalenterin koristeluun ettei joka vuosi tarvitse katsella samanlaista mustaa kalenteria. Keräilin myös tänään puna-apilaa, jos tulisi tehtyä vaikkapa lahjaksi jalkakylpyjä tai vastaavaa, ja aion myös ihan justiinsa näinä päivinä testata pienen chilisuolaerän tekemistä.

Sitä odotellessa... räpsin innoissani lainakamerallani yli tuhannen kuvaa, joita en ole kunnolla käynyt edes vielä läpi, mutta tässä vähän mökkitunnelmia nähtäväksi.

Kunnon Suomi-maisema.

"Takapihaa". 


Puolukoita oli paljon,
vielä löytyi muutama mustikkakin.

  
Vettä satoi yllättävää kyllä vain yhtenä päivänä!

Kunnon vegeburgeri, nam!


 
Maisemia tuli kuvattua paljon,
niin sumua kuin auringonlaskua ja -nousuakin.

  Karvakaveri chillailee. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti